انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

شمخانی: چرا اروپا با ارائه قطعنامه ضدایرانی بازیچه دو احمق شد؟

شمخانی: چرا اروپا با ارائه قطعنامه ضدایرانی بازیچه دو احمق شد؟ دبیر شورای امنیت ملی ایران با اشاره به جنجال‌های کتاب بولتون علیه ترامپ نوشت: چرا اروپا دستپخت مشترک دو احمق بی‌کفایت را در خروج از برجام نادیده گرفت و با ارائه قطعنامه ضدایرانی بازیچه دست آنها شد؟
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۵ - ۰۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 23
کد خبر: ۴۷۴۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی بعدازظهر امروز (سه‌شنبه) در صفحه توئیترش با اشاره به کتاب جان بولتون مشاور امنیت ملی سابق کاخ سفید و واکنش ترامپ به انتشار این کتاب و الفاظی که این دو در این مدت در قبال یکدیگر استفاده کردند و همچنین قطعنامه ضد ایرانی پیشنهادی سه کشور اروپایی‌ که روز جمعه در شورای حکام به تصویب رسید، نوشت: «بولتون در کتاب خاطراتش ترامپ را دمدمی مزاج و احمق خطاب کرده و ترامپ هم در مقابل او را یک احمق بی کفایت خوانده است. چرا اروپا دستپخت مشترک دو احمق بی‌کفایت را در خروج از برجام نادیده گرفت و با ارائه قطعنامه ضدایرانی بازیچه دست آنها شد؟»

 

کتاب جدید «جان بولتون» مشاور امنیت ملی سابق کاخ سفید تحت عنوان  «اتاقی که اتفاق آنجا افتاد» به بمب خبری جدید علیه «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور این کشور تبدیل شده است. او در این کتاب به افشاگری علیه ترامپ و اعضای کابینه‌اش پرداخته است.

 

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در پیامی در توئیتر بولتون  را کاملا بی‌کفایت و دروغگو خواند و نوشت: «من به جان بولتون به دلیل اینکه یک فرد خل‌ وضع به شمار می‌آمد و‌ مورد تایید سنا قرار نمی‌گرفت یک فرصت دادم. من همیشه دوست دارم که دیدگاه‌های مختلف را بشنوم.مشخص شد که وی کاملا بی‌کفایت و دروغگو بوده است. نظر قاضی را ببینید. (بولتون) اطلاعات طبقه بندی شده (را منتشر کرده است).»

 

چین و روسیه دو کشوری بودند که به این قطعنامه رای منفی دادند. نمایندگی چین در دفتر سازمان ملل در وین پس از صدور این قطعنامه از آن ابراز تاسف کرد و نسبت به تاثیر چنین اقدامی بر برجام هشدار داد.

 

در این قطعنامه از ایران خواسته شده است به تعهدات خود در چارچوب ان.پی.تی و پروتکل الحاقی کاملا پایبند باشد.

 

«رافائل گروسی» مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی نیز روز (جمعه) بعد از تصویب قطعنامه ضد ایرانی در شورای حکام، گفت این سازمان به فشار بر ایران برای گرفتن پاسخ درباره مکان‌های مورد نظر ادامه می‌دهد.

 

منبع:تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار